Velikonoční nádivka 2

Skvělá nádivka ke kuřeti ale jinému bílému masu.


3.667x
25 min
3×

Postup přípravy

Rohlíky nakrájíme a přelijeme mlékem, aby změkly. Salám, nejlépe šunkový, nakrájíme na drobné kostičky. Kopřivy očistíme a nasekáme. Vejce rozklepneme a oddělíme žloutky od bílků. Troubu předehřejeme na 180 °C.

Do rozmočených rohlíků vmícháme salám, kopřivy a žloutky. Základ nádivky ochutíme vegetou, pepřem a případně i solí. Důkladně promícháme. Z bílků ušleháme tuhý sníh, který překládáním vpracujeme do nádivky.

Hotovou velikonoční nádivku rozložíme do připraveného pekáčku a vložíme do předehřáté trouby. Velikonoční nádivku pečeme 45 - 60 minut. Záleží na výšce nádivky.
user-icon

autor Oda


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Velikonoční nádivka 2

Zpět na recept
Druh jídla
Přílohy
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.