Vegetariánský tatarák

Vegetariánská varianta tatarského bifteku. Je rychlý a výborný na topinkách.


4.311x
30 min
1×

Postup přípravy

Sójový granulát uvaříme do měkka a pro lepší chuť k němu při vaření přidáme kostku zeleninového bujónu.

Uvařený granulát necháme vychladnout a vidličkou z něj vymačkáme všechnu přebytečnou vodu. Potom jej smícháme s kečupem, vylisovanými stroužky česneku a se sojovou omáčkou. Vše dobře promícháme a dochutíme olivovým olejem, solí a pepřem.

Tatarák necháme aspoň hodinu odpočinout v ledničce a potom můžeme podávat třeba na křupavých topinkách.

Množství ingrediencí je jenom orientační a záleží na každém, kolik přidá kečupu nebo česneku.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Vegetariánský tatarák

Zpět na recept