Vegetariánský kotlík

Někdy nám prospějí bezmasé vegetariánské dny. Jídlo má méně kalorií, zato je bohaté na vitamíny i minerály.


4.617x
35 min
4×

Postup přípravy

Zeleninu oloupeme, pokrájíme na hrubší kousky, mrkev a barevné cibule na kolečka, malé brambory a větší žampiony na čtvrtky.

Zahřejeme olej, orestujeme cibuli a česnek, přidáme zeleninu a vše podusíme.
Vlijeme šťávu z rajčat a dále dusíme. Mezitím pokrájíme rajčata, papriku na nudličky a pórek na silnější kolečka. Spolu s bylinkami, solí a pepřem je přidáme do směsi. Vegetariánský kotlík lehce povaříme a je hotovo.

Vegetariánský kotlík na talíři posypeme sezamovým semínkem a servírujeme s jakýmkoli celozrnným pečivem. Vegetariánský kotlík je nejlepší vařit na konci léta, v zimě musíme použít nakládanou či mraženou zeleninu.
user-icon

autor alyš


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Vegetariánský kotlík

Zpět na recept