Vegetariánský kotlík

Někdy nám prospějí bezmasé vegetariánské dny. Jídlo má méně kalorií, zato je bohaté na vitamíny i minerály.


4.617x
35 min
4×

Ingredience

8 ksbrambory
3 kscibule
tymián
1 kspórek
6 ksmrkev
4 ksžampiony
3 lžíceolivový olej
1 plechovkakrájená rajčata
5 lžicsekaná petrželka
3 řapíkyřapíkatý celer

podle chuti

sůl
sezamové semínko
zelené fazolky
dýně hokaidó

Postup přípravy

Zeleninu oloupeme, pokrájíme na hrubší kousky, mrkev a barevné cibule na kolečka, malé brambory a větší žampiony na čtvrtky. Zahřejeme olej, orestujeme cibuli a česnek, přidáme zeleninu a vše podusíme. Vlijeme šťávu z rajčat a dále dusíme. Mezitím pokrájíme rajčata, papriku na nudličky a pórek na silnější kolečka. Spolu s bylinkami, solí a pepřem je přidáme do směsi. Vegetariánský kotlík lehce povaříme a je hotovo. Vegetariánský kotlík na talíři posypeme sezamovým semínkem a servírujeme s jakýmkoli celozrnným pečivem. Vegetariánský kotlík je nejlepší vařit na konci léta, v zimě musíme použít nakládanou či mraženou zeleninu.
user-icon

autor alyš


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Vegetariánský kotlík

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena