Vaření.czReceptyVařený candát s česnekem

Vařený candát s česnekem

Večeře připravená rychle, zdravě a dietně.


3.148x
30 min

Postup přípravy

Jednotlivé porce candáta očistíme, omyjeme, nasolíme, podlijeme troškou vody a zakryté dusíme doměkka. Česnek oloupeme a utřeme se solí. Měkkého candáta vyjmeme, uchováme na teplém místě a do vývaru vmícháme česnek, bobkový list a pepř. Šťávu ještě 7 minut povaříme, potom vyjmeme koření a zjemníme ji máslem. Vařeného candáta s česnekem podáváme s brambory a přeléváme česnekovou šťávou.
user-icon

autor admin_hela

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Vařený candát s česnekem

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena