Vaření.czReceptyVajíčková pomazánka z lučiny

Vajíčková pomazánka z lučiny

Lehká a zdravá obměna klasické vajíčkové pomazánky.


4.06x
25 min

Postup přípravy

Vejce uvaříme natvrdo a společně s cibulkou a pažitkou najemno nakrájíme. Vejce s cibulkou a pažitkou promícháme s lučinou. Pomazánku podle chuti osolíme. Pokud nemáme čerstvou pažitku, použijeme rovnou pažitkovou lučinu. Vajíčkovou pomazánku z lučiny mažeme na čerstvé celozrnné pečivo.
user-icon

autor Petí

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Vajíčková pomazánka z lučiny

Zpět na recept
Druh jídla
Pomazánky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena