Vajíčková pomazánka s bazalkou

Recept na dobrou pomazánku provoněnou bazalkou, která zachutná dobře vychlazená na čerstvém pečivu.


4.713x
10 min
1×

Postup přípravy

Vejce uvaříme natvrdo, oloupeme a nastrouháme na jemné straně struhadla. Pár lístků čerstvé bazalky nasekáme na jemno. Oloupanou cibuli a okurky nakrájíme nadrobno.

Vejce dobře promícháme se sýrem cottage, smetanou, bazalkou, okurkou, cibulí, hořčicí, solí, pepřem a lákem z okurek. Pomazánku necháme vychladit přikrytou v lednici.

Vajíčkovou pomazánkou s bazalkou potíráme chlebíčky či jiné pečivo podle chuti.
user-icon

autor Samman


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Vajíčková pomazánka s bazalkou

Zpět na recept