Vaječná sedlina

Recept na sedlinu z vajíček a zeleniny. Přidáme i rajský protlak.


3.143x
35 min

Postup přípravy

Mléko svaříme a rozmícháme v něm trochu mouky. Přidáme vejce, sůl, mletý muškátový květ a přidáme rajský protlak nebo jemně sekaný špenát, hrášek, či jinou zeleninu.

Formu si vymažeme tukem, nalijeme připravenou sedlinu a necháme ztuhnout ve vodní lázni.

Po vychladnutí krájíme vaječnou sedlinu na kostičky nebo plátky, záleží na naší fantazii.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Vaječná sedlina

Zpět na recept
Druh jídla
Přílohy
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.