Vaječná pomazánka s lučinou

Recept na pomazánku se zajímavou kombinací chuti vajec a lučiny. Vaječných pomazánek máme spoustu variant, ale mezi mé oblíbené patří tato pomazánka.


4.220x
15 min

Postup přípravy

Vejce uvaříme natvrdo a necháme vychladnout. Máslo, trojúhelníčky sýrů, lžíci tatarky a lučinu dobře promícháme. Vejce nasekáme na co nejvíce drobné kousky nebo nastrouháme. Pažitku nasekáme nadrobno.

Vejce promícháme se sýrovou hmotou a dochutíme solí, pepřem a pažitkou. Do pomazánky můžeme přidat podle chuti ještě tatarku.

Vaječná pomazánka s lučinou je výborná vychlazená a rozetřená na čerstvém pečivu.
user-icon

autor Samman


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Vaječná pomazánka s lučinou

Zpět na recept