Játrová paštika uvařená ve vodní lázni. Jedla jsem ji na návštěvě u kamarádky a je opravdu úžasná, takže se musím podělit o recept.
5 dl | máslo |
5 dkg | celer |
5 dkg | mrkev |
5 dkg | petržel |
3 lžíce | koňak |
100 ml | bílé víno |
30 dkg | anglická slanina |
30 dkg | vepřová plec |
25 dkg | vepřová játra |
30 dkg | kuřecí játra |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
mletý kmín | |
mletý zázvor | |
mletý černý pepř |
autor lumik
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.