Utopenci s feferonkami

Oblíbená pochoutka nejen k pivu. Pikantní recept na utopence.


4.526x
25 min
2×

Postup přípravy

Špekáčky nejdříve zbavíme tuhého střívka a potom je podélně nařízneme, avšak nedokrojíme do konce.

Cibule oloupeme a nakrájíme na kolečka. Feferonky očistíme, omyjeme a podélně překrojíme.

Do zářezů ve špekáčcích vkládáme vždy jednu překrojenou feferonku a kolečka z poloviny cibule.

Vodu svaříme s octem, přidáme pepř a bobkový list. Nálev necháme mírně zchladnout.

Špekáčky naskládáme do sklenice, přelijeme připraveným vlažným nálevem.

Utopence s feferonkami necháme zhruba dva dny uležet na chladném a temném místě.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Utopenci s feferonkami

Zpět na recept