Buřty na tmavém pivu

Recept na špekáčky upečené s cibulí, paprikou, kečupem a tmavým pivem.


3.73x
120 min
1×

Postup přípravy

Špekáčky oloupeme a do půlky rozřízneme. Cibuli nakrájíme na půlměsíčky a papriku na kousky.

Špekáčky naplníme cibulí a narovnáme vedle sebe do pekáče. Zbytkem cibule špekáčky i s paprikou zasypeme, potom je zalijeme kečupem a půlkou piva.

Buřty na pivu pečeme asi hodinu a půl, zhruba po hodině špekáčky polijeme zbytkem piva.

Buřty na tmavém pivu podáváme za tepla i za studena. Hodí se jako chuťovku i jako hlavní chod.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Buřty na tmavém pivu

Zpět na recept