Špekáčky pečené v troubě s dipem

Recept na špekáčky chutně upečené v troubě, aneb když není možnost opékání venku.


4.25x
15 min

Postup přípravy

Z oleje a koření podle chuti uděláme marinádu, do které vložíme na větší kousky nakrájené špekáčky, silné párky nebo kousek točeného salámu. Stejně tak můžeme použít i salám gothaj nebo junior. Špekáčky necháme chvíli odležet v marinádě.

Kousky špekáčků vyskládáme na pečící papír a můžeme polít zbytkem marinády. Špekáčky dáme péct do středně vyhřáté trouby do chvíle, než začnou být na povrchu opečené podle našich představ.

Majonézu smícháme s kečupem a spolu s pečivem podáváme k upečeným kouskům špekáčků. Nikde není psáno, kolik čeho má být, záleží na naší chuti a fantazii.

Špekáčky pečené v troubě můžeme podávat i studené, ale za tepla je to samozřejmě lepší.
user-icon

autor Eliška


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Špekáčky pečené v troubě s dipem

Zpět na recept