Tyrolská selská omeleta

Brambory, uzené maso a slanina zalitá vejci. Vše na jedné pánvi.


4.217x
35 min

Postup přípravy

Vařené brambory ve slupce oloupeme a nakrájíme na tenké plátky. Vařené uzené maso nakrájíme na kostičky, anglickou slaninu na nudličky.

V pánvi rozehřejeme sádlo a slaninu na něm lehce opečeme. Přidáme brambory a opečeme je do dokřupava. Přimícháme uzené maso. V hrnku rozšleháme vejce a brambory zalijeme. Počkáme, až se vejce srazí. Selskou omeletu ochutíme solí a pepřem. Omytou a osušenou pažitku nahrubo nakrájíme a omeletu jí posypeme.

Tyrolskou selskou omeletu podáváme přímo z pánve.
user-icon

autor spider-rio


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Tyrolská selská omeleta

Zpět na recept