Plátky telecího masa poléváme jemnou omáčkou z tuňáka, sardelek a kaparů.
- - | sůl |
2 ks | žloutek |
1 l | cibule |
2 ks | citron |
1 ks | mrkev |
2 lžíce | kapary |
- - | hřebíček |
- - | mletý pepř |
1 konzerva | tuňák |
750 ml | bílé víno |
200 ml | olivový olej |
- - | řapíkatý celer |
3 plátky | sardele |
- - | bobkový list |
1 kg | oříšek telecí |
autor 100
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2023. Všechna práva vyhrazena