Plátky telecího masa poléváme jemnou omáčkou z tuňáka, sardelek a kaparů.
- - | sůl |
2 ks | žloutek |
1 l | cibule |
2 ks | citron |
1 ks | mrkev |
2 lžíce | kapary |
- - | hřebíček |
- - | pepř mletý |
1 konzerva | tuňák |
750 ml | víno bílé |
200 ml | olej olivový |
- - | celer řapíkatý |
3 plátky | sardelka |
- - | bobkový list |
1 kg | oříšek telecí |
autor 100
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.