Tuňákové telecí

Plátky telecího masa poléváme jemnou omáčkou z tuňáka, sardelek a kaparů.


3.0640x
120 min

Postup přípravy

Cibuli, mrkev a celer posekáme, přidáme hřebíček, víno a na jeden den dáme maso do marinády. Maso zalijeme vodou a až je zcela ponořené, osolíme a zakryté vaříme asi hodinu na mírném ohni. Tuňáka slijeme, sardelky nakrájíme na kousky a smícháme s tuňákem, citronovou šťávou, kapary, žloutky a rozmixujeme, přidáme lžíci vývaru a smícháme s olejem, osolíme, opepříme. Maso nakrájíme na plátky, zalijeme omáčkou a necháme vychladit v lednici.
user-icon

autor 100

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Tuňákové telecí

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z italské kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena