Tuňákové rizoto

Recept na velice dobré a rychlé rizoto z konzervovaného tuňáka, které zapékáme v troubě s paprikami a sýrem.


3.01041x
45 min
1×

Postup přípravy

Rýži uvaříme podle návodu téměř doměkka. Tuňáka slijeme a nakrájíme na kostičky. Papriky očistíme a nakrájíme na kousky. Kapary nasekáme, sýr nastrouháme a promícháme se žloutky.

Rýži promícháme s tuňákem. paprikami, posekanými kapary a nastrouhaným sýrem se žloutky. Směs ochutíme solí, pepřem a dobře promícháme.

Tuňákové rizoto dáme do máslem vymazané zapékací misky, uhladíme a ve vyhřáté troubě pečeme dozlatova.

Tuňákové rizoto podáváme jako lehký hlavní chod.

Foto: Shutterstock.com
user-icon

autor 100


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Tuňákové rizoto

Zpět na recept