Tuňákové rizoto s hráškem

Dietní a zdravé jídlo vás překvapí svou báječnou chutí


4.721x
15 min
7×

Ingredience

1 hrsthrášek
olej
1 kscibule
3 lžícekečup
200 grýže
1 konzervatuňák ve vlastní šťávě
1 hrststerilovaná kukuřice

podle chuti

sůl
sójová omáčka

Postup přípravy

Rýži uvaříme podle návodu na obalu doměkka. Uvařenou rýži scedíme a necháme okapat.

Cibuli nasekáme. Cibuli zpěníme na trošce oleje v pánvi. Přidáme hrášek a kukuřici, zakapeme sójovou omáčkou. Po prohřátí přidáme tuňáka, kečup, sůl a pepř. Směs necháme prohřát. Tuňákovou směs smícháme s rýží. Podle potřeby osolíme.

Tuňákové rizoto s hráškem ihned podáváme.
user-icon

autor liddduska


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Tuňákové rizoto s hráškem

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká