Tuňákové ragú

Recept na lehké ragú z tuňáka, které se hodí hlavně k těstovinám.


3.069x
30 min

Ingredience

2 lžícemáslo
1 kscibule
0.3 ksceler
2 ksmrkev
1 kspetržel
500 gtuňák
olej na smažení

podle chuti

sůl
kečup
vegeta
červené víno
mletý černý pepř

podle potřeby

2 dlrybí vývar

Postup přípravy

Maso z tuňáka podle potřeby očistíme a maso nakrájíme na kostky. Ty osolíme, opepříme a necháme uležet. Zatím si oloupeme zeleninu a nakrájíme ji drobné kostičky. Ve vyšší pánvi rozpálíme olej. Vsypeme zeleninu i s cibulí a orestujeme je dozlatova. K zelenině přidáme kostky tuňáka, zaprášíme vegetou a zalijeme vývarem. Ragú dusíme asi 10 minut. Pak přilijeme kečup, červené víno a máslo. Ragú už jen krátce podusíme, odstavíme a necháme uležet. Tuňákové ragú podáváme s těstovinami, rýží nebo jen s čerstvým chlebem.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Tuňákové ragú

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena