Tuňákové nočky

Jeden jistě neobvyklý recept na lahodnou chuťovku.


3.0116x
25 min

Postup přípravy

Z tuňáka slijeme olej a maso vidličkou důkladně rozmačkáme.

Z oleje a mouky si připravíme světlou jíšku, zalijeme mlékem, mícháme, aby se netvořili hrudky, přidáme tuňákové maso, opepříme a osolíme. Převedeme varem a odstavíme.

Těsto zakryjeme a dáme alespoň na 6 hodin do ledničky. Polévkovou lžící nabíráme menší množství hmoty a pomocí druhé lžíce tvarujeme noky, které obalujeme v rozšlehaných vejcích a následně ve strouhance.

Na pánev vlijeme olej, rozpálíme na vysokou teplotu a noky ze všech stran osmažíme dozlatova, po vyjmutí je pokládáme na ubrousky, pro odsátí nadměrného tuku.

Podáváme s koprem a řezy citrónu.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Tuňákové nočky

Zpět na recept