Tuňákové nočky

Jeden jistě neobvyklý recept na lahodnou chuťovku.


3.0116x
25 min

Postup přípravy

Z tuňáka slijeme olej a maso vidličkou důkladně rozmačkáme. Z oleje a mouky si připravíme světlou jíšku, zalijeme mlékem, mícháme, aby se netvořili hrudky, přidáme tuňákové maso, opepříme a osolíme. Převedeme varem a odstavíme. Těsto zakryjeme a dáme alespoň na 6 hodin do ledničky. Polévkovou lžící nabíráme menší množství hmoty a pomocí druhé lžíce tvarujeme noky, které obalujeme v rozšlehaných vejcích a následně ve strouhance. Na pánev vlijeme olej, rozpálíme na vysokou teplotu a noky ze všech stran osmažíme dozlatova, po vyjmutí je pokládáme na ubrousky, pro odsátí nadměrného tuku. Podáváme s koprem a řezy citrónu.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Tuňákové nočky

Zpět na recept
Druh jídla
Chuťovky
Národní kuchyně
Ostatní

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena