Tuňákové chlebíčky

Bagetu můžete také nejdříve opéci, olivy klidně dávejte až navrch chlebíčků.


3.619x
30 min

Ingredience

1 špetkasůl
1 ksvejce
0.5 svazečkupetrželka
1 kscibule
2 lžícekapary
400 gtuňák ve vlastní šťávě
1 ksbageta
2 lžícecitronová šťáva
3 lžícesmetana ke šlehání
10 ksčerné olivy
1 špetkamletý černý pepř
salátové listy

Postup přípravy

Vejce uvaříme natvrdo a potom ho nadrobno posekáme. Maso necháme okapat a vidličkou ho rozdělíme v misce, přidáme posekanou petrželku, cibuli i kapary, smícháme s vejcem a tuňákem, nakonec přidáme i nasekané olivy.

Zakapeme citronem, přidáme trochu soli, smetanu a pepř. Bagetu nakrájíme na tenké plátky, salátové listy natrháme na velikost chlebíčků a na ně rozdělíme tuňákovou hmotu.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Tuňákové chlebíčky

Zpět na recept
Druh jídla
Chuťovky
Národní kuchyně
Česká
K příležitosti
Silvestrovské recepty

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena