Tuňáková pomazánka

K výrobě této pomazánky jsou lepší větší kousky tuňáka, rozhodně ne drcený tuňák. Není zrovna dietní, ale je moc dobrá.


3.1104x
15 min

Postup přípravy

Tuňáka dobře slijeme a necháme přebytečný olej odkapat. Pak jej přendáme do misky a vidličkou trošku rozmělníme. Pak do tuňáka opět vidličkou vmícháme krémový sýr. Když se tuňák promíchá se sýrem, vmícháme majonézu, podle chuti opepříme, osolíme a dáme vychladit. Tuňákovou pomazánku mažeme na chléb nebo plátky veky a zdobíme například okurkou nebo vařeným vejcem.
user-icon

autor Konvalinka

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Tuňáková pomazánka

Zpět na recept
Druh jídla
Pomazánky
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena