Tuňáková pomazánka

K výrobě této pomazánky jsou lepší větší kousky tuňáka, rozhodně ne drcený tuňák. Není zrovna dietní, ale je moc dobrá.


3.1104x
15 min

Postup přípravy

Tuňáka dobře slijeme a necháme přebytečný olej odkapat. Pak jej přendáme do misky a vidličkou trošku rozmělníme.

Pak do tuňáka opět vidličkou vmícháme krémový sýr. Když se tuňák promíchá se sýrem, vmícháme majonézu, podle chuti opepříme, osolíme a dáme vychladit.

Tuňákovou pomazánku mažeme na chléb nebo plátky veky a zdobíme například okurkou nebo vařeným vejcem.
user-icon

autor Konvalinka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Tuňáková pomazánka

Zpět na recept
Druh jídla
Pomazánky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.