Vaření.czReceptyTuňáková pomazánka s olivami

Tuňáková pomazánka s olivami

Další z receptů na rybí pomazánku. Tentokrát pro milovníky oliv, olivy totiž předčí i obvykle dominantní chuť ryb.


4.29x
15 min

Ingredience

1 kostkalučina
5 lžicnízkotučný tvaroh
1 plechovkatuňákové kousky ve vlastní šťávě
0.5 plechovkyzelené olivy s papričkou

podle chuti

sůl
chilli
mletý černý pepř

Postup přípravy

Zelené olivy si nakrájíme na opravdu malé kousíčky a vložíme je do misky. Nálev slijeme, do pomazánky není vhodný. K olivám přidáme tuňákové kousky taktéž bez šťávy, doplníme o lučinu a tvaroh, a dobře vymícháme. Tuňákovou pomazánku ochutíme solí a pepřem, pro pálivější chuť přidáme trochu chilli. Dáme do lednice vychladit a odležet, nejméně na 1 hodinu. Pomazánka chutná hodně po olivách. Je výbornou přílohou k toastovému tmavému chlebu.
user-icon

autor Michy

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Tuňáková pomazánka s olivami

Zpět na recept
Druh jídla
Pomazánky
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena