Tuňáková pomazánka s olivami

Další z receptů na rybí pomazánku. Tentokrát pro milovníky oliv, olivy totiž předčí i obvykle dominantní chuť ryb.


4.29x
15 min

Postup přípravy

Zelené olivy si nakrájíme na opravdu malé kousíčky a vložíme je do misky. Nálev slijeme, do pomazánky není vhodný.

K olivám přidáme tuňákové kousky taktéž bez šťávy, doplníme o lučinu a tvaroh, a dobře vymícháme.

Tuňákovou pomazánku ochutíme solí a pepřem, pro pálivější chuť přidáme trochu chilli.

Dáme do lednice vychladit a odležet, nejméně na 1 hodinu.

Pomazánka chutná hodně po olivách. Je výbornou přílohou k toastovému tmavému chlebu.
user-icon

autor Michy


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Tuňáková pomazánka s olivami

Zpět na recept
Druh jídla
Pomazánky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.