Tuňáková omeleta s kukuřicí

Zdravá zapečená omeleta s jarní cibulkou, tuňákem a kukuřicí.


4.520x
35 min
4×

Postup přípravy

Tuňáka a kukuřici necháme na sítu okapat. Papriku očistíme a nakrájíme na proužky. Cibuli oloupeme a nasekáme nadrobno.

Na rozpáleném oleji opečeme (asi 20 minut) na kostičky nakrájené oloupané brambory. Přidáme nakrájenou cibulku i papriku a ještě chvilku smažíme.

Vmícháme tuňáka i kukuřici a promícháme. Potom směs zalijeme rozšlehanými vajíčky se solí, pepřem a paprikou a smažíme asi 5 minut, dokud vajíčka nezpevní.

Potom vložíme do rozpálené trouby a na 200 °C dopečeme do zezlátnutí.

Omeletu můžeme podávat se zeleninovým salátem a kečupem.
user-icon

autor .Renča.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Tuňáková omeleta s kukuřicí

Zpět na recept