Tuňáková omeleta s kukuřicí

Zdravá zapečená omeleta s jarní cibulkou, tuňákem a kukuřicí.


4.520x
35 min
4×

Ingredience

1 lžičkasůl
4 ksvejce
200 gbrambory
1 konzervatuňák ve vlastní šťávě
1 lžíceolivový olej
0.3 lžičkymletý bílý pepř
1 ksčervená paprika
3 ksjarní cibulka
0.5 lžičkymletá pálivá paprika
1 plechovkasladká kukuřice

Postup přípravy

Tuňáka a kukuřici necháme na sítu okapat. Papriku očistíme a nakrájíme na proužky. Cibuli oloupeme a nasekáme nadrobno.

Na rozpáleném oleji opečeme (asi 20 minut) na kostičky nakrájené oloupané brambory. Přidáme nakrájenou cibulku i papriku a ještě chvilku smažíme.

Vmícháme tuňáka i kukuřici a promícháme. Potom směs zalijeme rozšlehanými vajíčky se solí, pepřem a paprikou a smažíme asi 5 minut, dokud vajíčka nezpevní.

Potom vložíme do rozpálené trouby a na 200 °C dopečeme do zezlátnutí.

Omeletu můžeme podávat se zeleninovým salátem a kečupem.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Tuňáková omeleta s kukuřicí

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena