Tuňáková mňamka

Rychlovka pro všechny, kteří upřednostňují pokrmy z ryb. Lehká odpolední chuťovka.


4.77x
15 min

Ingredience

300 gtuňák ve vlastní šťávě
1 lžičkafeferóny naložené v soli
2 lžičkyhustý rajčatový protlak
1 ksmenší pórek (10 - 15 cm)

podle chuti

tymián
dobromysl

na ozdobu

pórek
eidam

Postup přípravy

Použijeme tuňáka ve vlastní šťávě, mohou být kousky i tuňáková drť. Přichystáme si ho i se šťávou do misky a promícháme se lžičkou směsi feferónů.

Pórek zbavíme svrchní části a nakrájíme jej na jemná kolečka.

Do misky s tuňákem přidáme pórek, rajčatový protlak, dobromysl i tymián. Společně důkladně promícháme.

Tuňákovou mňamku podáváme na pečivu, v tomto případě jsme použili rýžové chlebíčky s rajčatovou příchutí. Ozdobíme plátkem eidamu a kolečkem pórku.
user-icon

autor Michy


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Tuňáková mňamka

Zpět na recept
Druh jídla
Chuťovky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena