Tuňáková mňamka

Rychlovka pro všechny, kteří upřednostňují pokrmy z ryb. Lehká odpolední chuťovka.


4.77x
15 min

Postup přípravy

Použijeme tuňáka ve vlastní šťávě, mohou být kousky i tuňáková drť. Přichystáme si ho i se šťávou do misky a promícháme se lžičkou směsi feferónů.

Pórek zbavíme svrchní části a nakrájíme jej na jemná kolečka.

Do misky s tuňákem přidáme pórek, rajčatový protlak, dobromysl i tymián. Společně důkladně promícháme.

Tuňákovou mňamku podáváme na pečivu, v tomto případě jsme použili rýžové chlebíčky s rajčatovou příchutí. Ozdobíme plátkem eidamu a kolečkem pórku.
user-icon

autor Michy


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Tuňáková mňamka

Zpět na recept