Tuňák s těstovinami v jogurtové omáčce

Zdravý a velice chutný salát, kde najdete kromě fazolí a těstovinových vřetýnek také výborného tuňáka.


2.9789x
30 min

Postup přípravy

Těstoviny uvaříme a na posledních 5 minut vaření přidáme fazolové lusky. Obojí pak dobře propláchneme, slijeme a necháme okapat. Mezitím dáme do mixéru uvařené bílé fazole, jogurt, olej, česnek, citronovou šťávu a sůl a umixujeme to do hladké zálivky. Tu potom přelijeme do veliké mísy.Přidáme těstoviny, fazolky, tuňáka a cibuli a dobře promícháme. Hotový salát posypeme petrželkou a podáváme s chlebem.
user-icon

autor 100


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Tuňák s těstovinami v jogurtové omáčce

Zpět na recept