Tuňák nákyp

Tuňák zapékaný s rýží, rajčaty, žampiony a sýrovou omáčkou vám určitě zachutná.


2.9660x
45 min

Postup přípravy

Uvaříme rýži v osolené vodě. Tuňáka, nelépe ve vlastní šťávě necháme okapat a rozdělíme na menší kousky. Žampiony nakrájíme na plátky a oloupaná rajčata na kostičky. Tohle všechno rozdělíme na rýži, kterou jsme si dali do zapékací misky. Mezitím si uděláme světlou jíšku, přilijeme trošku šťávy z ryb a povaříme asi 5 minut, dochutíme solí, pepřem, zjemníme máslem, smetanou a sýrem, přidáme víno. Pečlivě promícháme a chvíli povaříme. Nalijeme na nákyp a dáme péci na 30 minut asi na 200 st.
user-icon

autor 100


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Tuňák nákyp

Zpět na recept