Tuňák na cibuli se zelenými nudlemi a křenem

Tento pokrm je poněkud nezvyklou kombinací, ale potěší chuťové buňky snad každého.


3.0285x
60 min

Postup přípravy

Plátky tuňáka z obou stran osolíme, zaprášíme paprikou a obalíme v hladké mouce. Opečeme je na oleji po obou stranách, vyjmeme z pánve a uložíme na teplé místo nebo do uzavřeného kastrolu.


Oloupeme cibuli, nakrájíme nadrobno a osmažíme na oleji. Na cibuli vložíme plátky tuňáka, podlijeme a krátce dusíme. Mezitím vaříme zelene nudle podle návodu na obalu. Nudle scedíme, promícháme s máslem a očistěným, nastrouhaným křenem. Dušeného tuňáka vyjmeme ze šťávy a položíme na povrch zelených nudlí. Šťávu z tuňáka podáváme zvlášť.

user-icon

autor Vilienka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Tuňák na cibuli se zelenými nudlemi a křenem

Zpět na recept