Vaření.czReceptyTuňák na cibuli se zelenými nudlemi a křenem

Tuňák na cibuli se zelenými nudlemi a křenem

Tento pokrm je poněkud nezvyklou kombinací, ale potěší chuťové buňky snad každého.


3.0285x
60 min

Postup přípravy

Plátky tuňáka z obou stran osolíme, zaprášíme paprikou a obalíme v hladké mouce. Opečeme je na oleji po obou stranách, vyjmeme z pánve a uložíme na teplé místo nebo do uzavřeného kastrolu.

Oloupeme cibuli, nakrájíme nadrobno a osmažíme na oleji. Na cibuli vložíme plátky tuňáka, podlijeme a krátce dusíme. Mezitím vaříme zelene nudle podle návodu na obalu. Nudle scedíme, promícháme s máslem a očistěným, nastrouhaným křenem. Dušeného tuňáka vyjmeme ze šťávy a položíme na povrch zelených nudlí. Šťávu z tuňáka podáváme zvlášť.

user-icon

autor Vilienka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Tuňák na cibuli se zelenými nudlemi a křenem

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena