Lívanečky z kynutého těsta s třešňovou omáčkou.
1 špetka | sůl |
2 ks | vejce |
0.5 kostky | droždí |
375 ml | podmáslí |
240 lžic | cukr krupice |
170 g | hladká mouka |
80 g | hrubá mouka |
50 g | tuk (máslo) |
omáčka | |
---|---|
1 lžíce | solamyl |
1-2 lžíce | cukr krupice |
0.5 lžičky | citronová kůra |
0.5 ks | celá skořice |
1 sklenice | třešňový kompot |
na ozdobu | |
4 lžíce | zakysaná smetana |
podle potřeby | |
olej (přeškvařené máslo) |
autor Renata Hřebíčková
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.