Nevíte, co připravit k večeři? Co takhle připravit ze zbytků chleba topinku s česnekem a vylepšit ji fazolovou směsí?
3 stroužky | česnek |
2 lžíce | olej |
1 ks | paprika |
2 ks | rajče |
2 ks | cibule |
250 g | anglická slanina |
0.5 lžičky | provensálské koření |
3 lžíce | ostrý kečup |
4 ks | starší chléb |
1 konzerva | fazole ve slaném nálevu |
1 ks | lahůdková cibulka s natí |
na potření | |
---|---|
2 stroužky | česnek |
podle chuti | |
sůl | |
pepř |
Návod, jak opéct topinku, aby křupala a uvnitř byla měkká
Ve spolupráci s IHNED.cz a šéfkuchařem Václavem Fričem vám přinášíme návod na přípravu křupavé, přitom měkké topinky. Věděli jste, že nejlepší chléb na topinky je 2 -3 dny starý?
Topinka nemusí být nudná! Zkuste tuhle s avokádem a pečenou cizrnou krok za krokem
Topinka v jiném podání. Zkuste náš recept a sami uvidíte, jak si pochutnáte.
autor Dana
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2023. Všechna práva vyhrazena