Maďarský recept ze dvou druhů mas, loupaných rajčat a spousty koření.
2 ks | cibule |
250 ml | smetana ke šlehání |
50 dkg | hovězí zadní |
1 kg | vepřové plecko |
25 dkg | loupaná rajčata |
10 dkg | uzený špek |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
kmín | |
vegeta | |
bobkový list | |
nové koření | |
bílé víno | |
mletý pepř | |
zelená paprika | |
podle potřeby | |
sádlo | |
hladká mouka |
autor Jiří Viktor K
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.