Maďarský recept ze dvou druhů mas, loupaných rajčat a spousty koření.
2 ks | cibule |
250 ml | smetana ke šlehání |
50 dkg | hovězí zadní |
1 kg | vepřové plecko |
25 dkg | loupaná rajčata |
10 dkg | uzený špek |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
kmín | |
vegeta | |
bobkový list | |
nové koření | |
bílé víno | |
mletý pepř | |
paprika zelená | |
podle potřeby | |
sádlo | |
hladká mouka |
autor Jiří Kropáček
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena