Tradiční maďarský tokáň

Tradiční maďarské jídlo, které bude chutnat zejména těm, kteří rádi pikantnější kuchyni.


4.420x
35 min
2×

Postup přípravy

Hovězí maso nakrájíme přes vlákna na širší nudle. Na sádle nebo tuku osmahneme cibuli pěkně dozlatova. Přidáme podle chuti mletou papriku, nakrájené maso a krátce vše osmahneme.

Přidáme rajčatový protlak a osolíme. Podlijeme trochou vína a dusíme doměkka. Podle potřeby víno lehce doléváme. Potom přidáme nakrájené papriky a rajčata a opět dusíme. Pokrm se nezahušťuje, protože zelenina se lehce rozvaří.

Tradiční maďarský tokáň je vynikající s rýží, těstovinami nebo typické maďarské halušky nebo nočky.
user-icon

autor Jajule


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Tradiční maďarský tokáň

Zpět na recept