Tirácká cibulka

Pikantní medová cibulka, která se dá jíst třeba jen s chlebem, ale slouží také jako dobrý doplněk k různým jídlům.


5.05x
10 min
1×

Ingredience

1 lžícemáslo
1 kscibule
1 lžícemed
1 lžičkachilli

Postup přípravy

Větší cibulku oloupeme a nasekáme nahrubo nebo nadrobno (podle libosti). Na másle necháme cibulku zesklovatět, případně osmažit až dozlatova. Cibuli necháme dojít, přimícháme med a chilli podle chuti. V ingrediencích je uvedeno doporučené množství pro milovníky pikantních pokrmů. Tirácká cibulka se hodí k volským okům, sekané, hranolkám, čočce, bramborovým knedlíkům apod.
user-icon

autor Kamioňák

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Tirácká cibulka

Zpět na recept
Druh jídla
Omáčky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena