Timbálek z lososa

Recept na vynikající překrm z uzeného lososa ochuceného jedinečným dresinkem.


4.47x
20 min

Ingredience

200 guzený losos
100 gcréme fraiche

zálivka

1 lžícecukr
100 gjahody
1 kschilli paprička
100 mlolivový olej
1 lžícebílé balsamico

podle chuti

koriandr
limetková šťáva

Postup přípravy

Créme fraiche smícháme s koriandrem a limetkovou šťávou. Plátky uzeného lososa vyskládáme do kulaté formy, naplníme crémem fraiche a zabalíme do fresh folie. Na dresink smícháme balsamico, olivový olej, limetkovou šťávu, jemně nasekanou chilli papričku, koriandr, cukr a nakrájené jahody. Timbálek z lososa se podává s malým salátem a případně rozpečenou bagetou. Zdroj: restaurace Epopey


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Timbálek z lososa

Zpět na recept
Druh jídla
Předkrmy
Národní kuchyně
Francouzská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena