Thajská zelenina

Tip na zdravou večeři.


4.210x
35 min

Ingredience

5 stroužkůčesnek
2 kscibule
3 ksmrkev
125 gbrokolice
125 gkvěták
2 lžícesezamové semínko
1 kssalátová okurka
1 plechovkasterilovaná kukuřice
125 gpekingské zelí
6 kssušená chilli paprička

nálev

2 lžícecukr
sůl
500 mlvoda
rýžový ocet

Postup přípravy

Veškerou zeleninu očistíme, omyjeme, osušíme a nakrájíme na malé kousky. Kukuřici necháme dobře okapat na sítu. Svaříme ocet, vodu, cukr a špetku soli. Zeleninu v tekutině postupně a odděleně předvaříme. Vývar uchováme. Cibuli a česnek oloupeme a nahrubo nakrájíme. Dáme do hmoždíře, přidáme chilli papričky a utlučeme na jemnou pastu. Rozehřejeme pánev a pastu v ní asi 3 minuty opékáme.Přidáme zaleninu i s vývarem. Vše zvolna podusíme při mírné teplotě asi 2 minuty. Sezamová semínka opražíme na suché pánvi. Zeleninu upravíme na talíře, posypeme sezamovými semínky a podáváme.
user-icon

autor mikejla


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Thajská zelenina

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Čínská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena