Recept mám ze Slovenska. Upečenou klobásku podáváme třeba s chlebem a hořčicí.
2 stroužky | česnek |
20 g | sůl |
1-1 dl | bílé víno |
1 špetka | muškátový oříšek |
0.5 lžičky | drcený kmín |
1 špetka | mletá sladká paprika |
mletý černý pepř | |
750 g | tučnější vepřové maso |
4 ks | žemle (houska) |
podle potřeby | |
---|---|
sádlo vepřové |
autor konko
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena