Těstovinové rizoto

Těstovinové rizoto se šunkou, hráškem a paprikou.


4.915x
25 min

Ingredience

1 stroužekčesnek
150 gšunka od kosti
1 ksmalá cibule
0.3 ksčervená paprika
4 lžícesterilovaný hrášek
250 gtěstovinová rýže

podle chuti

sůl
mletý černý pepř

podle potřeby

olivový olej

Postup přípravy

Těstoviny uvaříme podle návodu na obalu.

Cibuli a česnek oloupeme a jemně usekáme. Sterilovaný hrášek necháme okapat. Červenou papriku, zbavíme jadérek a nakrájíme na velmi malé kostičky. Šunku nakrájíme na kostky.

Na oleji necháme zpěnit cibuli a česnek. Vmícháme šunku a nakrájenou papriku, vše zvolna orestujeme. Nakonec směs spojíme s uvařenou těstovinovou rýží, prohřejeme a podle chuti osolíme a opepříme.

Na talíři těstovinové rizoto zdobíme petrželkou a podáváme s kyselou okurkou nebo zeleninovým salátem.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Těstovinové rizoto

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká