Do igeliťáku nasypeme mouku, lžičku estragonu, majoránku, sůl a trošku pepře. Přidáme proužky telecího a protřepeme, až je maso rovnoměrně obalené. V pánvi rozehřejeme olej a osmahneme na něm jarní cibulku a papriky doměkka. Pak zeleninu vyjmeme a odložíme na talíř. Dáme vařit těstoviny a než se uvaří tak na pánvi opečeme proužky telecího masa ze všech stran dohněda. Potom i maso přidáme k zelenině. Na pánev nalijeme bílé víno, přidáme zbytek estragonu a přivedeme k varu. Mícháme, abychom ode dna dostali připečenou šťávu a maso. Vyvaříme víno na polovinu, cibuli, papriku a maso vrátíme na pánev, vmícháme smetanu a okořeníme solí a pepřem. Vše necháme pár minut prohřát, ale nevaříme. Uvařené těstoviny slijeme a vyklopíme na nahřáté talíře a přelijeme směsí zeleniny a masa. Hotové jídlo ozdobíme estragonem a můžeme podávat ještě s chlebem.