Telecí koleno dušené ve vývaru s bílým vínem, cibulí, rajčaty, mrkví, celerem a česnekem. Sypeme gremolatou.
- - | česnek |
- - | sůl |
300 ml | vývar |
- - | máslo |
2 ks | cibule |
30 g | hladká mouka |
175 g | mrkev |
- - | mletý pepř |
300 ml | bílé víno |
2 lžíce | olivový olej |
2 ks | řapíkatý celer |
- - | oregano |
- - | bobkový list |
400 g | konzervovaná rajčata |
6 plátků | telecí koleno |
- - | gremolata |
autor 100
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2023. Všechna práva vyhrazena