Tatranský oheň

Recept pro ty, co mají rádi ostrá jídla.


4.116x
45 min

Postup přípravy

Vepřovou kýtu nakrájíme na menší kousky, které naklepeme, osolíme a okořeníme. Posypeme červenou paprikou. Zároveň si připravíme plátky slaniny, plátky uzeného sýra a feferonky. Střídavě všechno napichujeme na špíz. Na oleji opečeme po obou stranách. Při podávání špíz tatranský oheň polijeme vypečenou šťávou. Jako přílohu podáváme opečené brambory a zelný salát.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Tatranský oheň

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Slovenská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena