Krakův oheň

Recept na velmi chutný a ostrý pokrm z kuřecího masa.


2.77x
20 min

Postup přípravy

Maso nakrájíme na nudličky, dáme do misky, osolíme, zakápneme sójovou omáčkou a necháme chvíli odležet. Mezitím nakrájíme na půlkolečka cibuli tak, aby se potom rozpadala na proužky.

Na pánvi rozpálíme olej, přidáme maso a restujeme dozlatova, přidáme cibuli a vařečkou ji rozdělíme na proužky, opět chvíli restujeme (asi minutu). Vše nakonec zalijeme smetanou. Krakův oheň necháme povařit, až je maso měkké. Dochutíme chilli kořením nebo tabascem podle chuti.

Krakův oheň podáváme s hranolky nebo dušenou rýží. Talíř ozdobíme zeleninou.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Krakův oheň

Zpět na recept