Krakonošův oheň

Krkonošské ostřejší jídlo z vepřového masa.


2.680x
30 min
1×

Postup přípravy

Vepřové řízky naklepeme, osolíme, opepříme a posypeme chilli kořením. Dáme na rozehřátou pánev s olejem a smažíme. Když je maso skoro hotové tak přidáme cibuli, lehce osmahneme a zalijeme smetanou. Necháme chvilku provařit a můžeme podávat. Vhodnou přílohou jsou bramborové krokety, hranolky i rýže.
user-icon

autor mikejla


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Krakonošův oheň

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena