Tatrankové pracny

Rozhodně doporučuji péci tyto pracny alespoň ze dvou dávek, jsou totiž vynikající ihned po upečení a rychle mizí.


4.2125x
60 min
7×

Postup přípravy

Tatranky nastrouháme, přimícháme prosátou mouku a prosátý cukr a vejce. Poté přidáme změklý tuk a důkladně vypracujeme těsto. Těsto rozdělíme na kousíčky, které vtlačíme do lehce vymazaných formiček. Cukroví upečeme ve středně vyhřáté troubě dorůžova. Ještě teplé pracny vyklopíme a obalíme ve směsi moučkového a vanilkového cukru. Tatrankové pracny můžeme podávat ihned po upečení.

Další skvělé recepty na vánoční cukroví

user-icon

autor Sarkak

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Tatrankové pracny

Zpět na recept
Druh jídla
Cukroví
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena