Tatrankové pracny

Rozhodně doporučuji péci tyto pracny alespoň ze dvou dávek, jsou totiž vynikající ihned po upečení a rychle mizí.


4.2125x
60 min
7×

Postup přípravy

Tatranky nastrouháme, přimícháme prosátou mouku a prosátý cukr a vejce. Poté přidáme změklý tuk a důkladně vypracujeme těsto.

Těsto rozdělíme na kousíčky, které vtlačíme do lehce vymazaných formiček.

Cukroví upečeme ve středně vyhřáté troubě dorůžova. Ještě teplé pracny vyklopíme a obalíme ve směsi moučkového a vanilkového cukru.

Tatrankové pracny můžeme podávat ihned po upečení.

Další skvělé recepty na vánoční cukroví

user-icon

autor Sarkak


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Tatrankové pracny

Zpět na recept