Tatrankové pracky

Netradiční cukroví z tatranek. Nejčastěji se připravují na Vánoce.


4.67x
45 min
1×

Postup přípravy

Tatranky nastrouháme, tuk rozdrobíme a smícháme s cukrem, kokosem, moukou a vejcem. Vypracujeme těsto, které necháme chvíli odpočinout.

Těsto na tatrankové pracky postupně vtlačujeme do pracnových formiček, které jsme trochu vymazali rozpuštěným tukem.

Pečeme ve vyhřáté troubě při teplotě asi 175 °C. Po upečení tatrankové pracky vyklopíme a ještě horké obalujeme v moučkovém cukru.
user-icon

autor Hykva


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Tatrankové pracky

Zpět na recept
Druh jídla
Cukroví
Národní kuchyně
Česká
K příležitosti
Vánoční recepty