Tatrankové dárečky

Recept na dobré nepečené cukroví připravené na poslední chvíli.


2.318x
30 min

Postup přípravy

Tatranky nakrájíme velmi ostrým nožem na hranoly či kostky. Počet tatranek je závislý na množství polevy, abychom spotřebovali všechnu polevu.

Kousky tatranky namáčíme v rozpuštěné tmavé čokoládové polevě připravené podle návodu na obalu. Po ztuhnutí polevy cukroví ozdobíme trubičkami podle vlastní fantazie. Zdobíme tak, aby nám vznikli jakoby dárečky převázané mašlí. Tedy kříž a mašle uprostřed. Mašličky můžeme také namalovat bílou čokoládovou polevou. Cukroví uchováváme v chladu v uzavřené nádobě.

Tatrankové dárečky můžeme podávat k různým svátečním příležitostem.
user-icon

autor Conny


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Tatrankové dárečky

Zpět na recept
Druh jídla
Cukroví
Národní kuchyně
Česká
K příležitosti
Vánoční recepty

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.