Tatrankové koule v čokoládě

Nepečené cukroví s chutí ořechů a čokolády.


4.47x
60 min

Postup přípravy

Vodu svaříme s cukrem a necháme vychladnout.

Tatranky nastrouháme, přidáme cukrovou vodu, polovinu nastrouhaných ořechů, nakrájené kandované ovoce, rozinky a vše zpracujeme na hmotu, kterou necháme v chladu asi hodinu odležet.

Z hmoty tvoříme kuličky (velikost podle košíčků) a namáčíme je do rozehřáté čokoládové polevy. Spodní část obalíme ve zbylých oříšcích.

Tatrankové koule v čokoládě uložíme do papírových košíčků a ozdobíme kandovaným ovocem. Uchováváme v chladu a dáváme na tác s cukrovím (nejen o Vánocích).
user-icon

autor Michy


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Tatrankové koule v čokoládě

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.