Tatrankové cukroví s nutelou

Velmi dobré a pěkné cukroví.


4.419x
60 min
3×

Postup přípravy

Tatranky a ztužený tuk nastrouháme a se všemi ostatními surovinami zpracujeme na vále na vláčné těsto. Necháme v chladu proležet.

Těsto pak po odpočinutí protlačujeme na speciálním nástavci na masovém mlýnku a tvoříme menší tyčinky.

Tatrankové cukroví pečeme na plechu vyloženém pečícím papírem asi 12 minut na 180 °C.

Po vychladnutí promažeme nutelou a vždy k sobě 2 tyčinky přilepíme. Nakonec dozdobíme tmavou a bílou čokoládovou polevou. Polevu koupíme hotovou v sáčcích a podle návodu rozehřejeme, ustřihneme růžek a stříkáme na cukroví.
user-icon

autor máma


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Tatrankové cukroví s nutelou

Zpět na recept