Recept na velmi jemnou tatarku podle šéfkuchaře. Je skvělá ke všem smaženým a pečeným pokrmům, ale také k dochucování různých pomazánek, studených omáček apod. Nám chutná i jen k namáčení orestovaného pečiva, je prostě chuťově dokonalá. Recept je původem z Krkonoš.
sůl | ||
petrželka | ||
0.5 sklenice | majonéza | |
1 lžíce | kečup | |
1 lžíce | hořčice plnotučná | |
mletý černý pepř | ||
1 ks | cibule |
Studené omáčky k chuťovkám: Začněte základní majonézou a kombinujte
Zkuste si připravit některou ze studených omáček, které lze všestranně kombinovat. Začneme receptem na základní majonézu.
Bramborový salát na jedničku: Povyšte ho domácí majonézou!
Majonéza je velmi oblíbená pro své mnohostranné použití a své významné místo zaujímá hlavně v době nastávajících Vánoc a silvestrovských oslav. Jak na domácí majonézu, aby se opravdu podařila?
Zdravější smažení: Jak si na smažených pokrmech pochutnat bez výčitek?
Smažení patří mezi oblíbené způsoby přípravy pokrmů a možná si ani neuvědomujeme, jak velkou část našeho každodenního stravování tvoří právě smažené pokrmy.