Tatarák z buřtů

Levnější varianta pravého tatarského bifteku.


3.1132x
60 min
1×

Ingredience

2 stroužkyčesnek
1 kscibule
3 lžícekečup
1 lžíceplnotučná hořčice
2 lžičkymletá paprika
2 lžícerostlinný olej
1 lžíceworcesterská omáčka
mletý černý pepř
mleté chilli
6 ksbuřt

příloha

topinky

na ozdobu

cibulka

Postup přípravy

Oloupeme a rozemeleme nebo rozsekáme buřty. Cibuli a česnek oloupeme, Cibuli nakrájíme nadrobno a česnek prolisujeme. Vše vložíme do větší mísy a přidáme kečup, worcester, hořčici, koření. Vše promícháme a případně ještě dochutíme. V šuplíku najdeme větší kulatou formičku na vykrajování cukroví a vymažeme ji olejem. Formičku položíme na talíř, vmačkáme do ní směs tataráku a pak ji opatrně sundáme. Tatarský biftek nakonec lehce dozdobíme krájenou cibulkou. Buřtový tatarák podáváme s topinkami nebo opečenými toasty.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Tatarák z buřtů

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena