Tapenade ze zelených oliv

Recept na 300g pasty.


3.0657x
45 min

Postup přípravy

Zelené olivy vypeckujeme, přidáme řezy z ančoviček, mandle a opláchnuté a okapané kapary. Vše rozmixujeme.


Za chodu mixéru přiléváme tenkým praménkem olivový olej. Ochutíme pepřem a pomerančovou kůrou, dáme do misky, přikryjeme potravinářskou fólií a uložíme do chladničky.


Krajíčky bagety opečeme po obou stranách a ještě horké pokapeme trochou olivového oleje tak, aby se olej vsákl.


Topinky potřeme pastou tapenade, ozdobíme petrželkou a podáváme.


Zdoj: Slovart.cz - Středomořská kuchyně.

user-icon

autor Vilienka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Tapenade ze zelených oliv

Zpět na recept