Maso nakrájíme na plátky. Jablka nebo hrušky oloupeme, zbavíme jadřinců a nakrájíme na plátky silné asi 0,5 cm. Plátky masa a ovoce by měly být přibližně stejně silné. Suroviny na těstíčko smícháme. Těstíčko by mělo mít hustší konzistenci.
Plátky namáčíme v těstíčku a postupně smažíme v horkém oleji do bledého odstínu. Nejdříve smažíme maso a poté ovoce. Až budou plátky osmažené, znovu je naskládáme do pánve a rychle je dosmažíme dozlatova. Rychle je vyndáme a necháme okapat. Arašídy si opražíme na troše oleje.
Mezitím si na druhé pánvi připravíme omáčku - přivedeme vodu k varu, přidáme cukr, sůl, sójovou omáčku a ocet. Nakonec přidáme solamyl rozmíchaný v trošce studené vody. Omáčku mícháme, dokud nezhoustne. Bude to trvat jenom chvilku. Ihned ji odstavíme. Do hotové omáčky přidáme opražené arašídy. Omáčka by měla vypadat podobně jako med - hustá, zlatavá a s mírně sladkokyselou chutí.
Okapané plátky masa o ovoce zalijeme omáčkou. Tajemství podáváme rýží.