Szegédské zelí

Je to skvělá záležitost nejlépe na druhý den.


3.4884x
90 min

Postup přípravy

Kysané zelí zcedíme, překrojíme na kratší nudličky a nálev ze zelí necháme. Maso nakrájíma na kostky. Na drobno nakrájenou cibulku zpěníme na sádle a přidáme maso, které posypeme kmínem a opepříme. Když maso pustí tuk, přisypeme papriku a krátce, ale zprudka vše orestujeme a zalejeme půlkou nálevu ze zelí. Promícháme, chvilku provaříme a přidáme kysané zelí. Pak směs dolejeme vodou tak, aby bylo zelí pod vodou, osolíme a dusíme tak dluho, až maso změkne. Potom ochutnáme a podle potřeby můžeme přilít zbytek nálevu ze zelí, nebo pokud je zelí moc kyselé, tak přisladíme. Nakonec zahustíme jíškou, provaříme a můžeme podávat.
user-icon

autor lubko2

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Szegédské zelí

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena